| KyroAlex a întrebat:

Hei TPU, stiu ca asta o sa sune, probabil ca cel mai tampit/absurd lucru pe care l-ati auzit vreodata.M-am indragostit prin intermediul internetului si am crezut ca si persoana in cauza simte acelasi lucru...de multe ori,, m-a inselat" ca sa zic asa si s-a intamplat si acum, recent.Problema este ca o ruda pe care o cunosc si ma inteleg foarte bine cu ea, m-a intrebat daca il mai iubesc.Respectiv eu am spus ca nu, ea la inceput si-a dat seama ca mint, apoi am continuat cu minciuna adaugand una si mai mare si mi-a spus ca daca chiar nu il mai iubesc nu mai are rost sa imi spuna ce vroia sa imi spuna legat de el.Ma puteti ajuta va rog cu un sfat?

Răspuns Câştigător
| Simobb95 a răspuns:

Adica el nu te iubeste, dar tu sa il iubesti pe el? Altfel e o problema? Nu cred ca poti sa iubesti pe cineva asa. Daca nu vezi acea persoana. Poate doar ti-e drag foarte tare de el. Spune-i asta si poate o sa iti spuna ce are de gand. Oricum nici el nu poate sa fie foarte stralucit daca ti-a spus asta.

1 răspuns:
| CryShiAtat a răspuns:

Stupid este însă nu mai contează aşa de mult având în vedere că oamenii se şi căsătoresc fără să se vadă măcar o dată. Acum legat de această,, dragoste" care numai dragoste nu e poate doar o plăcere sau simpatie multă. Eu spun să îţi găseşti pe altcineva cu care chiar să te vezi. Şi un ultim fat nu te mai cupla cu cineva de pe internet dacă ştii ă urmează să te,, înşele".
O zi plăcută!