Daca esti minora si pleci fara sa spui parintilor, s-ar putea sa fii cautata cu Politia, pentru ca asta vor afce parintii tai, imediat ce dispari.
Nu este bine sa pleci si sa nu spui cu cine te vezi si unde emergi, pentru ca poti fii rapita, poti si violata sau omorata si nimenu stie unde te-ar putea gasi.
Parerea mea este ca nu merita sa calatoresti atat de mult pentru nimeni in lume, mai ales pentru un necunsocut! Pentru ca, baiatul asta de-l numesti tu iubit, este de fapt un necunoscut, pentru ca nu l-ai intalnit inca, iar online, fiecare iti spune ce vrea si cum vrea, ca nu ai de unde afla adevarul, pana nu-l intalnesti pe real.
Sfatul meu este sa-l astepti pe el la tine, sa vezi daca face acest gest pentru tine, fiind baiat si calatorind mult mai usor decat tine.
N-ai zis niciun detaliu gen cat aveti impreuna si asa. Nu stiu daca merita, mi se pare aiurea sa mergi sa te vezi cu prietenul lui si sa trebuiasca sa-ti platesti si cazare... Eu nu m-as duce, pana la urma de ce nu vine el la tine? Ar fi mai safe pentru tine, mai ales daca e prima data cand va vedeti in real life.
Pot sa spun doar ai grija! Gandeste bine ce faci si mai ales la ce riscuri te supui. Nu ma refer neaparat la faptul ca el ar putea sa-ti faca rau, desi nu e chiar exclus. Ma refer mai ales la faptul ca o sa-ti dezamagesti parintii enorm. Ideal ar fi a vina el sa te vada, daca chiar isi doreste. De asemenea nu mai presupune ca parintii nu te vor intelege, nici "dracu nu e chiar asa de negru"!
Ar fii bine sa anunti pe cineva, de unde sti tu ca ala nu e criminal in serie?
Spune-le alor tăi, discută cu ei. Chiar dacă e posibil să respingă faptul că ai un iubit, trebuie să-i obișnuiești cu ideea. Tu câți ani ai și de cât timp ești cu respectivul? Este și vârsta un factor destul de important, mai ales în prima perioadă a vieții când existența e foarte tumultoasă .
Nu e normal sa -i lasi balta numai casa te vezi cu "iubitul".
nu ne-ai spus esti majora, esti pe picioarele tale sau mama si tata is baza.
vad ca parintii i-ai pus pe ultimul loc, dupa bani.
Ai grija, ar trebui ca macar cineva sa stie unde pleci si ce faci, daca nu parintii poate o prietena, oricine, fiindca cine stie ce se poate intampla, multi baieti se dau altfel decat sunt ei cu adevarat.