Buna!
RAU ca lipsesti de la scoala... . Semnele unei depresii...adormitul tarziu. Exagerezi cu accidentatul! Mai bine sa te duci cate 2-3 ore pe zi din 5-6 decat DELOC! Axeaza-te macar pe romana si mate.Nu prea mai ai asa mult timp asa ca invata ce NU STII.E bine ca ai constientizat ca "acum este cel mai important". Inca mai e mai bine de o luna. Poti sa te ridici destul de mult, daca esti optimista.Gandeste-te ca daca lucrezi o ora pe zi la romana si una la mate de acum incolo pana la examen, o sa fie bine GARANTAT! Lasa problemele in urma macar in mai si iunie si daca mai ai probleme o sa plangi in lunile de vacanta iulie si august.Bafta,nu te lasa!
Rau faci. Mergi la scoala si incearca sa nu mai lipsesti. Invata pentru examen, deoarece ii un moment important din viata oricaturi elev de gimnaziu. Cam asa am fost si eu pana am intrat la liceu. Cu colegii ma intelegeam foarte rau, la fel si cu unii profesori. Dupa ce am trecut la liceu lucrurile au inceput sa se schimbe incetul cu incetul. Am inceput sa imi fac mai multi prieteni sa ies si eu cu ei la suc si in alte parti. Acum gandeste-te un pic. Are rost sa iti faci rau din cauza asta? Gandeste-te ca la liceu va fi mai bine. Puneti lucrul asta in minte. Eventual incearca sa vorbesti si cu psihologul scolii, sau mergi si la un preot daca vrei si spune-i tot ce se intampla cu tine.
Asa sunt su eu dar incerc sa trec peste..gasesteti un prieten cu care sa face ti de toate..mai ales Distractie
Ar trebui sa vorbesti cu psihologul scolii, e singura persoana care te poate ajuta cu sfaturi .