Cu tot cu pregătire și nu te descurci?
Trebuie să te străduiești mai mult, nu ai altă soluție.
Buna, fa-ti schite(rezumat) la toate si foarte important este sa iti dai seama ca biologia are o logica. Tinand cont ca probabil alegi anatomia si fiziologia atunci este destul de logic totul. Se leaga intre ele toate, fa teste foarte multe dupa ce intelegi si studiezi materia. ( gasesti teste multe si rezolvari de prin anii din urma, cand erau cate 100 de variante cu rezolvare, cauta pe forum-uri, olx, pune anunturi sa le cumperi ca te vor ajuta grozav! )
Le faci de cateva ori si vei fi multumita de rezultate
Totodata poti sa te uiti pe net la diferite planse mai complexe decat in manual ca sa intelegi bolile si sistemul uman.
Daca vrei sa dai la medicina, scrie-mi in privat si iti ofer mai multe sfaturi despre admitere si altele.
Succes!
Dacă dai la anatomie, invata sa faci probleme corect ( adica tot subiectul al 2-le). Cu punctul din oficiu ai nota 4 asigurata in felul acesta. Subiectul 1 este grila, cu adevărat/fals și ceva de completat. Dar sunt chestii extrem de usoare. Si la nimereală daca pui, tot scoti un punct, ca sa iei 5. Te sfătuiesc să înveți sistemul nervos, pentru ca am vazut ca pica destul de des cate ceva despre el la subiectul 3. Tot la subiectul al 3 lea, este un exercitiu care ti cere sa faci cate 2 propozitii cu niste cuvinte date de ei. Încearcă să faci si propozițiile alea, pentru ca nu sunt atât de grele. Fa le cum iti trece tie prin cap, dar fa le. Dacă te mulțumești cu un 5-6, asta este sfatul meu. Dacă vrei mai mult, nu ai de ales decat sa înveți. Poti totusi sa înveți eficient. Uita te pe toate variantele pe care le găsești si vezi din ce lectii s au dat exercitiile. Ce vezi ca se tot repeta, invata.