Credeam ca sunt singurul in situatia asta, si eu am 27 dar arat ca un baiat de 17, 18 ani stiu ca e aiurea dar man prin atitudine poti trece peste acest complex, nu te considera imatur, inferior in fata altora, eu isi recomand sa isi lasi barba si sa poti tricouri rosi si sa convingi lumea ca esti matur la minte, desi prima impresia va fi e un copil, de fete nici numai vorbesc ele te trateaza ca un bebelus, am cunoscut un domn de 50 de ani care arata de 30 cica se bucura de asta, a meers la sala a bagat la greu acum are iubita tanara
Imbraca-te si comporat-te ca un adult si nimeni nu te va mai lua drept un copil.
Pana la urma cine sunt ceilalti, sa judece dupa aspect? E un avantaj sa nu imbatranesti. Si mie imi mai spunea cate o baba pe ici-colo, ca arat de 15 ani (si aveam 20+). M-am tuns 0 si mi se vorbeste cu dvs. si la magazinul de la colt. Am ajuns pe la politie intr-o noapte mai agitata (martor), politaiul care m-a audiat (chel si el), mi-a zis sa ii vorbesc la pertu. M-a intrebat cati ani am -24, la care el "baga-mi-as, eu am 34".
In fine, ideea e sa te speli.
Am 22, arat de 16. Cand sunt in trafic și conduc, ceilalți șoferi se uita ciudat. O tanti nebuna m-a întrebat dacă sunt boboacă la liceu; pe unde mă duc, trebuie sa arat buletinul că altfel nu mă crede nici satanel că am vârsta pe care o am etc. Cu toate astea, e f amuzant să pari mai tânăr decât ești. La 50 de ani, o sa arăți de 40 dacă știi să faci ce trebuie.
Poate nu 'tineretea vesnica' e motivul pentru care se uita ceilalti ciudat/speriati, cand conduci :-s
>:p Conduc f bine. Cu excepția clasicelor jigniri la adresa celorlalți participanți la trafic, altceva nu am ce sa îmi reproșez
Eu incep sa ma simt raritate, conduc bine, mult si agresiv, dar rareori injur. Am asa un dar, de a intelege pe toata lumea.
Cand vad aiuriti ce incurca, nu ma pot abtine sa nu-i sperii... Gen, se trezesc cu botul meu la geam, sau vin "sanatos", de parca nu i-as vedea ca stau in mijlocul drumului, si opresc la cativa cm
Cred ca daca as fi si eu pe clasic, cu injuraturi si claxoane, as fi mai inofensiv
esti prea păcătos. Eu nu fac așa răutăți decât cine știe cum. Tu nu latri, tu musti direct.
Le vreau doar binele! Ii invat sa conduca, generandu-le frica pe post de pedeapsa.
Noaptea sunt asa cumintel, in orasul gol
Model demn de urmat!
Spre diferenta ca baieti plac fetele tinere iar fetele nu plac copii, asta e marea diferenta
Iubeste-te asa cum esti si eu am 18 ani si arat de 13, 14 ani nu merita sa faci un complex din asta fiindca iti scade stima de sine.
Poti sa incerti sa iti lasi barba si parul tuns foarte scurt, astfel vei arata mai matur.
Daca nu ai barba este o solutie numita minoxidil si daca te dai cateva luni o sa iti creasca https://youtu.be/R23ZPo6Cfec
Mai poti sa faci te apuci de sala, mai ales daca pui masa musculara pe spate si pe gât vei arata foarte matur.
Chiar functioneaza minoxidil?
Eu Nu am incercat deoarece la 21 arat ca la 27 cu barba. Dar am vazut la tipul ala, care a reusit sa o creasca. tratamentul este pentru scalp, dar pentru parul de pe cap va cadea dar pe fata ramâne permanent. Vezi ca de fapt este un steroid pot aparea efecte adverse la piele (eu nu am testat) daca vrei sa iei documenteaZate inainte
De ce trebuie sa te simți prost ca arati ca un copil? si eu am 19ani si am o fata de copil si nu gândesc ca un om adult.