| fasdfsdfsdgsd a întrebat:

Hei TPU.

Sunt baiat, am 20 de ani si simt nevoia sa gasesc o fata la care sa tin cu adevarat pe care sa o iubesc, sa ma atasez de ea. Stiti voi, pur si simplu sa ma indragostesc! Momentul ala cand te gandesti doar la ea, stiti despre ce vorbesc! Ei bine eu nu am mai trait asta de ani de zile, pur si simplu nu ma indragostesc, habar nu am ce e in neregula cu mine dar vreau pur si simplu sa mai traiesc momentele alea, vreau sa ma gandesc doar la ea, vreau ca ea sa fie totul pentru mine si sa traiesc doar pentru clipele in care ea e in preasma mea, zici ca as fi mort in interior, nu prea mai am sentimente deloc si nu vreau sa profit de fete pentru care nu simt nimic, nu imi sta in caracter! Cum scap din situatia asta? Am impresia uneori ca sunt prea dur ca si ca nu sunt capabil sa mai am sentimente dar totusi vreau >(

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E bine asa cum esti, mai incolo iti pare rau dupa ea cand iti calca stramb cand nu te astepti si vrei sa dai cu ea de ciment

| Freya1 a răspuns:

Doamne cata rautate pe aici laughing.
O sa te indragostesti stai linistit doar ca nu ai gasit inca persoana.Nu te grabi si fi disprerat ca cu cat te stresezi mai tare cu atat nu o sa ti se intample. Dragostea te loveste cand te astepti mai putin.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Iti gasesti o fata virgina pe la 13-14 ani si iti faci o relatie serioasa cu ea, dar ai grija sa astepti pana isi face buletinul sa nu ai probleme cu parintii ei si cu politia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"ei bine eu nu am mai trait asta de ani de zile"
Ai invãtat o datã o lectie, vrei sa mai treci prin asta o datã? Nu te-ai mai invatat minte asa-i? Oricum daca se intâmplã o sa o intâlnesti, te lasã, suferi ceva timp, si iar nu mai ai nici un sentiment, te intorci inapoi si le folosesti iar pe toate. Profitã fra de tot ce iti da viata nu visa printesa **** ca nu existã.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"stiti despre ce vorbesc! "
O boală psihică să fie? thinking
"vreau sa ma gandesc doar la ea, vrea ca ea sa fie totul pentru mine si sa traiesc doar pentru clipele in care ea e in preasma mea"
Mai bine te-ai droga.Decât să fii dependent de o persoană, mai bine ești dependent de niște pastile.
Și n-ar fi o mare nenorocire dacă mori mai repede din cauza lor.