Aia nu e prietena daca face asa ceva.
Nu ii inteleg gestul cel mai bine iti faci alta prietena.
Stai linistita, daca e matura va intelege.si oricum treaba cu ora fixa e stupida
Doamne fereşte-mă! Sunteţi la liceu? Ăsta e comportament de nici măcar generală, I-IV chiar, să se supere în halu ăsta pentru că nu ai sunat-o la oră fixă? Şi tu mai pui preţ pe persoana asta dacă se supără din asemenea lucru? Puteai totuşi să-i dai un SMS să-i zici că nu poţi vorbii că eşti la spital, dar vina tot a ei mi se pare. E prea imatură, sincer.
Stiu dar totusi...a fost cea mai buna prietena cu mine de atatia ani. As putea sa-i mai dau o sansa?
Ehm, stii ce. Eu sunt tipul de persoana care intr-o zi am chef de oameni si de prieteni iar intr-o zi nu am chef de nimic si ma cert cu toata lumea. Probabil prietena ta a avut o zi foarte proasta si nu a avut chef sa vorbeasca cu nimeni. M-ai ales daca ea a avut o problema, s-a descarcat pe tine. Asteapta pana maine, intalneste-te cu ea in 4 ochi si vorbeste. Cereti tu scuze. Daca ea a avut azi o zi proasta si s-a culcat, maine va fi fresh. Succes
Da...nu stiu o sa incerc sa fac asta maine. Nu cred ca o sa mearga dar macar o sa incerc. S-ar putea sa o enervez si mai tare
Te asigur eu că nu ai pierdut pe nimeni, nu o poți numii prietenă dacă îți face asta.
În loc să te înțeleagă și să te ajute are și figuri.
Te inteleg. Dar mi se pare stupid sa te superi din atata lucru. Cere-ti scuze, propune-i sa va impacati si daca nu va vrea, asta e, inseamna ca nu merita si nu te pretuieste suficient ca sa ierte un asemenea lucru.