Esti prea stresata absolut degeaba, n-ai niciun motiv, ai o familie mare si minunata care te sustine si asta e super, nu vad de ce te tot stresezi aiurea. Iti aloci zilnic un anumit timp invatatului, faci cat poti si tine de tine si aia e, nu e asa greu examenu si daca lucrezi si-ti dai interesu n-are ce s aiasa prost. + ca-n semestru 2 profesorii o s ava lase mai lejer si o sa faca cu voi pregatire pentru examen.
Ai fost printre primi, sansele sa nu reusesti sunt foarte mici. Te stresezi degeaba. Examenul ala nici macar nu e atat de greu. Nu te gandi la sinucidere zi mersi ca oricate probleme ati avut acum cumva ati reusit sa iesiti din ele.
Mersi mult pentru raspuns! ^.^
Mă poți căuta pe Facebook și să discutăm mai mult. Ești tânără și ai o viață inainte, te ajută un pic de încredere, speranță și chiar și rugăciunea. Caută să ai în jurul tăi oameni cu principii, oameni zâmbăreți, pozitivi cu gândire bună. Deasemenea caută ong-uri, cluburi sportive în zonă aici ai să găsești tineri de seama ta, poate cu pasiuni comune și activități cu care să îți ocupi timpul.
Hei, nici eu nu am o viata super dacă vrei putem vorbi, sunt clasa a 8 a și eu sunt stresata deci putem vorbi. Nu ne cunoaștem și vorbim ca 2 străini deci nu am cui sa ii zic deci lasă un răspuns dacă vrei și te pot ajuta sa te mai liniștești
Chiar mi-ar placea sa vorbim
misauratcuviata întreabă: