| SexyAnon a întrebat:

Sunt complexată la felul cum am nasul... straight face, il am ascuţit şi mai lung. La faţă nu sunt deloc urată [nu este genul meu să mă laud], la corp chiar foarte, foarte ok, însă nasul... Ce pot face să nu mă mai gandesc la astă şi să fiu mulţumită de mine?
Fundă.

Răspuns Câştigător
| RomeoR a răspuns:

Stii ceva? daca te-as iubi nu m-ar interesa ca ai nasu ascutit, si in plus prietenii te vor ajuta mereu. Tu doar nu te mai gandi la chestia asta, eu aveam o problema cu cosurile si? Voila: de cand nu ma mai gandesc la ele sunt aproape curat de tot la ten. Ceea mai buna solutie e nepasarea. Iti zice cineva ceva? Frate imi sugi **** si ti-am dat la ****. Si gata. Ce-ti pasa tie? :X

2 răspunsuri:
| Gabrielaaaa a răspuns:

Trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor. Faptul ca esti draguta la fata si ai un corp frumos asta nu inseamna ca trebuie sa fi complexata din cauza nasului.Nimeni nu e perfect! Gandeste-te la persoanele care nu sunt sanatoase si a tot felul de boli la fata, sunt obeze sau chiar prea slabe.Trebuie sa te gandesti doar la asta si te vei simti mai bine! Poti vbi asta si cu prietenii tai ei te vor intelege si te vor face sa te simti mai bine! Succes!

| Fallen31 a răspuns:

Bucurate de viata, fiindca feicare persoana e speciala in felul ei, cautati anturaje care nu pun accent pe detaliile fizicului.