Mama ta este ingrijorata si iti vrea binele, ea se poarta asa pentru ca a vazut multe cazuri si persoane care au avit de suferit in urma relatiilor, poate ca are incredere in tine, dar nu are in ceilalti si e normal pentru ca nu poti cunoaste un om nici intr-o viata, ceea ce ai putea face este sa o intrebi de ce, spune-i ca esti curioasa de ce nu te lasa, atat, si roag-o sa-ti explice, apoi, in functie de ceea ce spune ii poti da argumente cum stau de fapt lucrurile si ca tu ca fata vei ramane mereu la fel de silitoare, educata...totusi, nu e graba sa-ti faci un prieten la 16 ani, mai ales daca nu-ti place de cineva in special! Dar stii ca unii baieti se prefac foarte bine iar apoi te pot rani foarte tare, iar daca te vei atasa de vreun baiat asemenea, vei avea mult de suferit, plus ca mama ta va reactiona mult mai dur dupa toate astea, asa ca sa te ascunzi de ea, nu e o solutie deloc!
Si mama mea e la fel,totusi uneori o conving,nu cred ca ai ce sa faci mamei tale eventual o relatie secreta poti sa ai,sa o minti ca iesi cu fete dar tu iesi cu baiteti, si cu numerele de fete in telefon, poti sa pui un nume fictiv de fata ca nu cred ca va controla numarul, roaga-ti prietenii sa te ajute sa confirme povestile si sa ai grija sa nu te vada un cunoscut al mamei tale, noroc
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: