Salut, problema nu-i la tine ci la el! El e materialistul, tipul avarului si nesimțitului cu siguranta incapabil de a iubi cu adevarat. Pentru prietena mea, mi-as da si ultimul leu sa o fac sa se simta bine, nu i-am cerut niciodata sa plateasca nimic. De facut este sa-ti cauti pe altcineva, gandeste-te ca peste cativa ani cand el va avea o sluja si tu la fel el nu va aduce nici macar un ban in casa, cine stie ce vicii ascunde. Cauta un baiat care sa te iubeasca cu adevarat, asta n-o poti numi IUBIRE. Acel rest ca e 1 leu, 5 bani, nu conteaza, el e obligat MORAL ti-l înapoieze, cum poate fi atat de nesimtit incat sa-ti ia banii?
Posibil ca pentru el nu mai insemni nimic, dar nu vrea sa te faca sa suferi, deci nu se desparte de tine.
Trebuie sa vorbesti cu el urgent! Si apropo si eu am o relatie de 1 an si am primit flori de la prietenul meu doar de 3 ori.Prima data de Valentine'Day, a doua oara de ziua mea de nastere si dupa cand eram in satul e vacanta a vazut un baietel care vindea trandafiri si mi-a luat si unul.
Sa i dai de inteles ca numai tine asta, vorbeste cu el nu-i mai da banii cu tupeu, mai rar asa baietii ca sa spun
Nici Dr. House nu il mai face bine...ia-ti adidasi aia de fuga si dispari in ceata