| ktlina a întrebat:

Sunt destul de derutata. In ultimele luni am slabit cateva kg. Uneori cand ma privesc in oglinda, imi place ce vad iar alte ori am impresia ca mi-au crescut sunci in cateva ore. In fiecare oglinda am impresia ca ma vad diferit. Toate colegele mele, parintii mi-au spus ca am slabit si arat bine dar eu nu sunt multumita. Uneori imi vine sa sparg oglinda. Nu inteleg de ce uneori imi place cum arat si alte ori parca m-am ingrasat 10 kg. Uneori imi dau lacrimile crezand ca m-am ingrasat instant cu toate ca am un regim alimentar destul de echilibrat. Destul de rar consum dulciuri cat despre grasimi,paine, fainoase, cartofi(carbohidrati in general) nu mai pun gura. Cand mai merg cu prietenii la fas-food imi iau o salata simpla fara sos, fara nimic. As vrea sa va dati cu parerea. De ce am problema asta cu oglinda?

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Daca ceilalti zic ca ai slabit si cantarul arata acest lucru si ai si alimentatia corespunzatoare, nu este cazul sa-ti faci griji. Evita sa te uiti asa de des in oglinda. Ti-ai facut un obicei de a te uita in oglinda si de a analiza propriul corp si de a trage concluzii. Onglinzile pot sa arate imagini diferite; depinde si cu ce te imbraci. Unele haine te pot arata mai slaba, altele mai grasa.

| TheRealDaniel a răspuns:

Incearca sa elimini dulciurile si grasimile din alimentatia ta, precum si painea, redu consumul de paine. si fa mai mult sport, alergat in fiecare zi, sarit cu coarda. Fiecare fata are aceasta perspectiva, chiar si eu, baiat fiind, am impresia cateodata cand ma uit in oglinda ca arat altfel, uneori mai bine alteori ingrozitor. nu-ti face griji este normal, nu esti multumita de corpul tau. lupta pentru a avea silueta dorita.

| ktlina explică (pentru TheRealDaniel):

N-ai inteles intrebarea mea si detaliile pe care le-am zis laughing Am spus ca nu mananc d aulciuri si carbohidrati laughing Am 1, 68 si 43 de kg, insa cand ma uit in oglindam impresia ca am mult mai mult. Nu alimtentatia este problema mea ci felul in care imi percep corpul.

| Piticoot18 a răspuns:

Incearca sa mananci echilibrat..mese echilibrate sa elimini dulciurile.Depinde si starea ta in acel moment, daca esti trista ti se pare ca arati ingrozitor si invers si mie mi se mai intampla..sunt momente cand nu ma mai dezlipesc de oglinda 1-2 ore laughing). Tine minte, indiferesc cum arati trebuie sa te iubesti asa cum esti, daca tu te iubesti vei avea o stare de bine si emani si celorlalti starea ta happy!

| SabIsAwesome a răspuns:

Incearca sa mananci mai sanatos. :*