anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt extrem de nervos ca parintii mei nu vor sa mergem la o nunta. O sa incep cu inceputul. De la prima mea participare la o nunta, de fuecare data s-a lasat cu saruturi. De fiecare data am gasit o fata frumoasa si de genul meu. Problema era ca ori plecau inainte sa facem schimb de numere/facebook, ori nu erau fete din tara ( adica italience etc), ori eram prea mult timp "lipiti". Am avut o ocazie acum o luna sa ma duc la o nunta dar eram ceva gen: eh, mai vin si altele. Dar acum chiar mi-as dori sa mai gasesc o persoana cu care sa ma inteleg. Cum sa fac sa particip la mai multe nunti daca nu se mai casatoreste niciun cunoscut?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oau! "PC-ul" tau a inceput s-o ia razna. Mergi la medic.

| ywar a răspuns:

Tu te duci la nunta sa te cuplezi? E bine! Uite ti-ai putea deschide o firma de organizare evenimente si daca ai noroc sa te bage in seama piata ai putea sa-i cuplezi si pe altii.
Si de ce ma rog frumos esti nervos ca nu merg parintii tai? Te-ai intrebat ca nu au bani sa mearga? Te-ai intrebat ca nu au ce pune in acel plic? Tu vezi astfel de evenimente doar prin prisma cuplarii tale cu o besnita care a venit acolo sa epateze, si-a dat cu o tona de parfum, face pe misterioasa, e proasta de behaie, ii place sa fie asezata pe spate pentru a da replica scrisa pe tavan si cam atat... Usurel amice cu ce ai intre picioare. Vine si vremea ta sa f.i, pardon sa agati! Esti foarte penibil!

| Vlad1928 a răspuns (pentru ywar):

Eu nu sunt penibil. Penibila e persoana care crede ca eu nu ma interesez de familia mea, ca nu stiu daca are posibilitatea sa participe la un eveniment. Cat despre firma de evenimente, o poti organiza tu daca stii atatea despre toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

doar la nuntă găsești gagici?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Acolo se imbraca bine si lumea crede ca esti de bani gata, poate laughing

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Acolo sunt destul de bete sa ii dea atentie

| gabriel87000 a răspuns:

Da esti sarit un pic de pe fix parerea mea nu stiu ce intelegi tu prin aceste evenimente.si ai si gresit categoria.dc nu te duci intr-un club o discoteca la agata chiar la nunta rudelor tale sau ai fratilor tai ce sa agatati neninca rudele tale?