| Fabiana2R a întrebat:

Hei TPU sunt extrem de speriata si nu stiu cu cine sa discut sau cui sa cer parerea... azi m-am vazut cu un tip super, ne stim de mult, insa azi am decis sa ne intalnim si sa stam de vorba ceva mai mult. totul a decurs super, ne simteam bine, radeam, cand apare fostul meu prieten si vrea sa il ia la bataie pe tipul cu care eram. tipul nu a avut nici o reactie, nu prea stia despre ce e vorba, ce e cu tipul care aparuse din senin si care tot insista sa plec cu el, in fine. m-am dus sa discut cu el 10 minute (noi nu mai suntem impreuna de o luna si ceva) si i-am explicat totul, iar el tot insista ca ma iubeste, ca ma vrea inapoi. a inceput sa traga de mine si sa ma imbranceasca, mi-a luat telefonul si m ameninta ca nu mi-l mai da, apoi s-a luat putin la bataie cu baiatul cu care eram. am plecat plangand cu baiatul cu care iesisem, eu fiind foarte speriata, el mi-a explicat ca nu e vina mea, ca e fostul meu gelos, dar ma simt extrem de prost si de vinovata si nu stiu sincer ce sa fac. fostul meu nu imi da pace, de o luna ma cauta in continuu desi stie ca intre noi NU mai poate fi nimic, o suna si pe mama zilnic, imi suna prietenele, cauta sa afle orice fac, ma urmareste, stiu ca nu e o idee buna sa ma impac cu el pentru a-l potoli, dar nu stiu nici cum sa incep sa pun capat acestei situatii. nu mai spun de injuriile si loviturile pe care mi le-a oferit mie. vreau un sfat bun...va rog mult, sunt foarte confuza si panicata

Răspuns Câştigător
| Daydream a răspuns:

Ignora-l! Incearca sa-l eviti sa nu vorbesti cu el si incearca sa faci rost de nr de telefon al unuia dintre parinti pentru ca banuiesc ca parintii lui sunt oameni normali! Alta solutie e sa te duci la politie! Da, stiu ca te gandesti ca nu vrei scandal sau sa afle toata lumea, dar este singura solutie eficienta! Sper ca te-am ajuta!
Imi oferi o fundita? Ti-am adaugat intrebarea la favorite!

| Fabiana2R explică (pentru Daydream):

Crede-ma, nici parintii lui nu sunt mai normali ca el..de la ei a preluat violenta. iti voi da imediat, astept sa vad daca mai primesc vreun raspuns, daca nu iti voi da funda, promit

5 răspunsuri:
| Daydream a răspuns:

Stai calma! NU ma supar daca nu-mi dai funda! De ce nu te duci la politie?

| Fabiana2R explică (pentru Daydream):

Nu vreau sa se ajunga pana acolo...mi-a mai spus cineva ca eu fiind fata, daca se dovedeste ca el reprezinta un pericol pentru mine pot obtine nu-stiu-ce prin care el e obligat sa nu se apropie de mine, dar nu as vrea sa se ajunga pana acolo...anul acesta am si bacul nu vreau sa afle toata lumea despre rusinea asta, nu este ceva de care vorbesc cu usurinta.

| Daydream a răspuns (pentru Fabiana2R):

Deci...ce s-a mai intamplat?

| Daydream a răspuns:

Imi pare sincer rau! Sper s-o scoti la capat!