Buna. sportul ajuta foarte mult.chiar daca e micut.organismul se dezvolta pana in jurul varstei de 19 ani.il ajuta foarte mult sportul(ciclism,alergat, inot, baschet). odihna din belsug.sa un sara peste orele de somn e foarte important.o alimentatie echilibrata este de asemena foarte importanta.multe legume, fructe.grasimi si zaharuri cat mai putine.si o hidratare buna.si multe lactate.contin calciu.dar calciu nu se poate fixa in oase fara vitamina de.de il obtii din peste de orice fel si de la expunerea la soare(produce pielea de).dar sa fie de maxim 15 min.o hidratare corespunzataore este de asemena foarte importanta. evita sucurile gen cola pepsi,fanta etc. daca chiar simti nevoia de un suc incearca sa bei nestea,lipton, granini, prigat.sa fie cat de cat natural. sper ca te-am putut ajuta
Buna.Si eu am 13 ani si am 1.57 si am facut un an handbal. Apucate de sport de ex. hamball bascket inot. Daca stai la curte si ai o bara de aia care se bat covoarele sau la scoala sau la bloc vezi u unde gesesti in fiecare zi sa stai care 10-15 min pe ea.Eu una asa am facut eram cea mai mica din clasa si cand m-am apucat de toate astea eram printre primele. Funda?:*
Buna.si eu eram scunda.dar numi doream asa tare sa cresc,dar de cand m-am apucat de handball m-am inaltat foarte tare. sfatul meu apuate de spurt cum ar fi:handball, volei, bascket.etc,adica sporturi care iti cer a iti "intinzi corpul" succes la mine a mers:X
Doamneee,ce pitica esti.Eu sunt fata, am 13 ani si 1.70.
Mașka98 întreabă: