| Biancutzika a întrebat:

Hei TPU, sunt fata, am 14 ani.Un amic de-al meu a fost calcat de o masina acum cateva zile, iar astazi. a murit. Problema e ca. nu ma pot opri din plans, parca totul s-a prabusit, nimic nu mai e ca inainte, nu imi pot reveni iar gandurile ma poarta la ce e mai rau. Am o stare ingrozitoare, mai ales ca sunt o fire sensibila. Ma simt vinovata, cu toate ca nu am nici o vina. Ma gandesc da ce oare nu am fost acolo, sa l trag inapoi cand viezomanul ala nenorocit a intrat in el. Va rog ajutati-ma cu un sfat, sunt distrusa. imi doresc sa fi fost eu in locul lui. Nu mai suport sa stiu ca nu mai e.

Răspuns Câştigător
| Doub a răspuns:

Îmi pare rău.
Îmi dau seama că e extrem de dureros, dar orice ar fi viaţa ta merge mai departe. Fii fericită că l-ai cunoscut, fii fericită pentru toate amintirile cu el, şi treci peste. Plângi, descarcă-te, scoate toată suferinţa din tine, dar după înmomântare trebuie să te lupţi cu gândurile care vor veni şi să depăşeşti situaţia. ORice ar fi, viaţa ta merge înainte, ai de abia 14 ani, ai un viitor plin de surprize, oameni faini. Nu-l uita, nimeni nu-ţi cere asta. Păstrează-l acolo undeva în suflet şi gândeşte-te că el ar vrea ca tu să fii fericită.

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Ai probleme psihice. Era doar un amic nu mă-ta sau iubită-tu.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Imi pare rau pentru pierdere.
Esti inca tanara ai viata inainte si multe lucruri de facut stiu ca e greu dar trebuie sa treci peste ai inca amintirile cu el sunt sigur ca s-ar dori ca tu sa fii fericita, sper ca nemernicul ala sa aiba o pedeapsa mare pentru ce a facut, si sa primeasca ceea ce merita.
Iti doresc multa sanatate si toate cele bune.