| Anonimatius a întrebat:

Hei TPU

Sunt fată, am 15 ani și îmi tot face probleme un băiat, se leagă tot timpul de mine că sunt urâtă și chestii, când suntem singuri face tot posibilul să mă sărute ( să nu vă gândiți că sunt de acord, ba mă împinge în perete și mă tine de mâini, ba se apleacă peste mine peste balustrade de la scări, clasa o am la etajul 2) iar când sunt mai multe persoane, mă lovește, mă împinge în perete cu putere aici nu mai incearca sa ma sărute) mă tranteste pe jos și se pune peste mine, pe mâini sunt plină de mușcături si vânătăi din vina acestuia. Bine, adevărul e că și eu îl provoc (dau din mâini și din picioare, încerc să îl lovesc când se apropie de mine).
Acum întrebarea propriu zisă, știu că sună urât, dar as vrea sa pot să îl lovesc și eu, atât de tare încât să mă lase in pace (țin să precizez că eu am 1.62 si el are 1.91 înălțime).
Mulțumesc că ați citit până aici

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El doar încearcă sa ți-o tragă, ca să zic pe românește. Vrea sa îți ducă veverița la ghindă, iar cum nu stai el crede ca poate cucerii prin asta pana cedezi. Știi care e punctul KO la noi, bărbații? Ouăle. Dacă vrei sa îl faci sa simtă durere, lovește-l în coe... Am mâncat un a și un i că mă filtrează și nu ma lasă să postez.

| Anonimatius explică (pentru anonim_4396):

Aveam nevoie de raspunsul ăsta, chiar mă gandisem că ar fi mai bine să fiu cu el ca să mă lase in pace

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Și de ce stai să te bată?
Diriginta nu are nimic de zis?

| Donsavas a răspuns:

Se da la tine ca te vede slaba de îngeri și usor de impresionat. Nu vrea o relatie cu tine, poate doar sa se "joace" o data.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place.

| Marbea a răspuns:

Si crezi ca el se va lasa lovit de o fata si nu va face nimic? Orgoliul lui de mascul nu-l va lasa, asa ca renunta la aceasta idee. Mai bine fa cursuri de autoaparare ca sa stii sa te feresti.

| Anonimatius explică:

Am uitat sa precizez că acum câteva luni m-a întrebat dacă vreau să fim împreună și l-am refuzat, eram buni prieteni atunci