Eu cred ca nu este o persoana ok daca face "avansuri"mai multor fete. daca ai vrea cu adevarat sa iti incerci norocul ai putea sa incerci sa stai mai mult cu el, sa va cunoasteti mai bine prin intrebari de tot felul iar in final sa ii pui intrebarea cea mare"ai vrea sa fii impreuna cu o fata cu calitatile si defectele mele?". in primul rand ar trebui sa ii testezi gradul sau de seriozitate iar mai apoi toate vin de la sine. Mult noroc!
Eu cred ca te place! Poate ca si el zice la fel "daca nu ma place" despre tine! Sau poate asta este stilul lui de a da importanta mai multor fete.
Eu nu cred...pentru ca la scoala tot timpul sta cu fata aia si pe mine rar ma baga in seama..insa pe afara cand iesim ma baga mai mult pe mine in seama.
Poate esti un fel de preocupare secundara pentru el. Baietii au foarte des asemenea preocupari dar din ce ai spus tu, inteleg ca e un tip de genu "macho" iar astia de obicei sunt mai fustangii, iarta-mi expresia. Le e specific faptul ca se dau la mai multe fete, fara sa aiba vreo intentie mai serioasa cat de cat. P.S. Stiu ca dau sfaturi ca o mama comunista cu toate ca am abia 16 ani, dar ceea ce iti spun ramane sub forma unei sugestii/unui sfat! :*
Multumesc:* Mi-a fost de folos :** P.S : nu dai sfaturi ca o mama comunista, dai sfaturi foarte bune ca o fata care stie :] MS :*
Ma bucur mult