| Pufoseniiee a întrebat:

Hei TPU, sunt fata, eu practic la scoala Rugby tag, unii baieti spun ca suntem ciudate, ca acest sport este pentru baietii, dar mie imi place!
Eu tot o sa il practic, fac bine? Tin sa mentionez ca il ador!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ceea ce-ti place! Lasa comentariile altora! E o tara libera fiecare face ce vrea! Eu unul chiar apreciez persoanele care fac ceea ce le place, in ciuda comentariilor cretine ale altora.Deci,continua sa joci draga! FUNDA?

| Pufoseniiee explică (pentru anonim_4396):

Voi continua. Multumesc de sfat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pufoseniiee):

Oricand

:3

15 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Depinde,la rugby... trebuie sa fi cam animaloaica sa ma exprim in limbaju care il auzeam prin anii de profesionala(ce batran ma simt lol) Am patit o faza super funny cand eram in clasa. Fumam linistit,pe catedra unde ne placea noua sa stam,si a intrat o fata care facea rugby sa ne ceara un foc, apoi un papitoi nu stiu ce i-a zis ca arata ca un baiat si bla bla bla. Tipu era cam uschit, s-a dus asta la el, l-a luat de guler si la ridicatlaughing)) am crapat de ras, pe de alta parte am fost socat.Ai grija ca rugby te 'transforma' o sa te dezvolti in umeri cam mult happy Si din ce stiu eu la rugby nu sunt fete slabute, numai fete mai 'masive' sa folosesc cuvantul asta.Cat despre papitoi care comenteaza, infigete'n ei, fi sigura ca dau bir cu fugiti daca te iei putin de ei. Daca tie iti place, incearcaSi de mine au ras niste prieteni cand le-am spus ca faceam kango jumps rolling on the floor eram singuru barbat de acolo.Circu de pe lume si mai multe nu.Mi-a placut am facut ceva timp apoi am abandonat, era prea naspa sa fiu singuru barbat laughing Fi dura, fa ce iti place xD

| Pufoseniiee explică (pentru Liviu):

In primul rand multumesc de sfat. in al doliea rand, nu sunt " animaloaica", stiu ca rugby.ul este un joc agresiv dar eu nu sunt, si, cei care zic ca practic un joc pentru baieti, de obicei ii ignor, cei care spun sunt de obicei prietenii mei baieti, stiu ca glumesc cu mine. Nu sunt " animaloaica " laughing) si nu imi place agresivitatea, de cand practic eu rugby nu am daramat pe nimeni, " trante " am luat logic, dar nu avem voie sa facem contact fizic, deci, si nu o sa ajung o musculoasa sa par un baiat stai linistit laughing

| RAY a răspuns:

De ce trebuie sa facem pe placul altora nu inteleg asta?

| Pufoseniiee explică (pentru RAY):

Pai nu fac pe placul nimanui, eu voi practica rugby pana nu voi mai putea merge, doar, voiam sa citesc parereile voastre despre aceste tipuri de persoane.

| RAY a răspuns (pentru Pufoseniiee):

Bravo tie asa sa faci

| Pufoseniiee explică (pentru RAY):

Multumesc frumos!

| Lawliet14 a răspuns:

E superb! Bravo, da-i bataie, inainte! Dar sa stii ca la modul profesionist, acesta nu prea exista.

| Pufoseniiee explică (pentru Lawliet14):

Eh laughing Multumesc pentru sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai 2 picioare stangi, dai bataie.

Nu am laughing Multumesc pentru sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci foarte bine, bravo tie!