| adrryana a întrebat:

Hei TPU sunt foarte demoralizata,ma consider foarte urata, niciun baiat nu se uita la mine si nu stiu de ce.am 16 ani, nu am avut niciodata un iubit.de multe ori cand ma uit in oglinda ma intristez.am fata rotunda si detest asta.
Ce pot face sa fiu mai frumoasa?

5 răspunsuri:
| RisenAngel a răspuns:

Incearca sa te machezi mai strident sau gaseste ceva care te avantajeaza din punct de vedere fizic si scoate-l in evidenta

| SuperCoolDude a răspuns:

Schimba-ti oglinda.

| ElenaSA a răspuns:

Nu exista femei urate, ci doar neglijente. Daca esti ingrijita, esti atenta la machiaj-sa fie adecvat si te imbraci modern si mai ai si suflet si comportament placut atunci poti sa-ti gasesti pe cineva pe placul tau.

| EmmaLoLy a răspuns:

Lasa machiajul... FIECARE persoana este frumoasa in felul ei. Daca esti urat pe interior....aidca rau..la suflet, automat esti urat si pe dinafara. Fii frumos la suflet, zambeste cu caldura si fa sa se simta in jurul tau o pace si o armonie. NU te indoi de creatia lui Dumnezeu. stie El de ce te-a creeat in acest fel, are El un scop cu tine.n degeaba!

| DeliaXD a răspuns:

Dacă forma feței este prea rotundă și nu îți place, încearcă să ți-o conturezi astfel încât să pară că ai o altă formă, iar dacă ai unele imperfecțiuni încearcă să le ascunzi cu foarte puțin fond de ten sau eventual cu un simplu corector.
Cât despre e corp dacă nu ți se pare drăguț, încearcă să iții găsești niște haine pe gustul tău, dar care să îți pună în evidența trăsăturile tale mai frumoase happy Dacă ești mai plinuță încearcă să porți ceva mai larg happy
Oricum ai abia 16 ani încă mai ai timp să îți faci prieten, încearcă să fii tu, ești frumoasă fiindcă ești FEMEIE! happy