| adrryana a întrebat:

Hei TPU sunt foarte demoralizata, ma consider foarte urata, niciun baiat nu se uita la mine si nu stiu de ce.am 16 ani, nu am avut niciodata un iubit.de multe ori cand ma uit in oglinda ma intristez.am fata rotunda si detest asta.

Ce pot face sa fiu mai frumoasa? Ofer funda

9 răspunsuri:
| Addicted2Chocolate a răspuns:

Hei. Stai linistita. Si eu fac exact la fel si toti din jur mai au putin si ma iau la bataie. Intr-adevar, fata rotunda iti poate da dureri de cap uneori, mai ales daca nu esti schiloada, dar gandeste-te ca esti deosebita. Chiar esti! Fetele cu fata rotunda sunt muult mai adorabile si mai iubibile. De unde stii tu ca nu se uita baietii la tine? De multe ori, noi fetele nu ii observam decat pe idiotii care fac faze de smecherasi gen "hei gagica", prostii d-astea. Nu si pe cei care fura cate o privire cand nu suntem atente. Va veni si vremea ta sa ai un iubit, doar ai rabdare! Ingrijeste-te, aranjeaza-te, simte-te frumoasa! Toate femeile sunt frumoase in felul lor! Iubeste-te pe tine daca vrei ca altii s-o faca!

| neutrino a răspuns:

Sparge oglinda, e mincinoasa!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Adriana,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 16 ani si nu am avut vreo iubita si eu ma consider frumos deci nu cred ca asta e problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred că eşti urâtă. Majoritatea celor care se cred urâţi nu sunt şi ăia care intr-adevăr sunt, ei se văd foarte, foarte frumoşi.
La 16 ani te întristezi de faptul că nu ai şi tu un iubit şi începi să cauţi tot felul de cauze pentru asta. O să îţi faci un iubit, n-ai grijă de asta!

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, in primul rand, sa nu-ti lipsesca zambetul de pe buze, ca niciodata nu poti sti cine se va putea indragosti de zambetul tau natural. Sa te accepti asa cum esti tu! Tu esti frumoasa in felul tau!

| DeliaDelii a răspuns:

Nu gandii asa, acolo undeva este un baiat care te asteapta si care e pregatit pentru tine. Si ce ca pana la 16 ani n-ai avut nici un iubit? Sunt multe care nu au avut pana la 20 nu iti fa probleme ai timp. Nu te mai gandii ca esti urata pentru ca nu e asa, si eu sunt uneori asa dar de ce sa-mi peste de asta? Alea de la TV sunt "frumoase" ca au bani sa-si faca tot felul de operatii estetice, asa ca stai linistita tu esti naturala si frumoasa fara tot machiajul si operatiile.

| gabriel6426 a răspuns:

Fiecare e frumos in felul lui. ncearca sa iti schimbi stiulul de haine. sa fi in pas cu moda, dar nu piti. ingrijestete mai mult. incarca sa devii mai populara

| slenderica a răspuns (pentru gabriel6426):

Asta zic oamenii urati.