| d33adhya88 a întrebat:

Hei TPU.sunt foarte deprimata ca incepe scoala. Iar ascultari, iar stresul ala gigantic avand in vedere ca sunt foarte emotiva si mor de fiecare cand sunt ascultata ( in sensul ca ma inrosesc, tremur, ma balbai). Chiar as vrea sa ma schimb, sa nu mai fiu asa emotiva-stresata. Ce sa fac sa-mi fie mai usor? Sincer nu mai pot, nu mai vreau. Si sunt in clasa a11-a!

5 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Încearcă să te relaxezi și să nu îți mai pese dacă greșești cu ceva te faci de râs sau ce îți imaginezi tu...fi relaxată că nu ai motiv de panică.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Asa sunt si eu.
N-ai ce sa faci...te obisnuiesti cu situatia.

| doreal a răspuns:

Ah, pai eu sunt si mai rau, am tot felul de ticuri cand sunt ascultata -_-. Dap si eu tremur, ma inrosesc excesiv (sunt o rosie parca) si tremur (mai mult am stoluri de fluturi in burta). Nu prea ai ce sa-i faci :/, daca bei niste apa inainte de fiecare ora, pe mine ma mai ajuta.

| TerenteFTW a răspuns:

YOLO!
Nu radelaughing
Si eu eram emotiv si sunt baiat FFS dar pana la urma am zis *** this! si am inceput sa fac ce gandesc pentru ca si tu te gandesti sa faci anumite lucruri dar gandesti prea mult, te gandesti la consecinte, la ce ar zice altii, da-i dracu pe altii, fa orice te face fericita! Inscrie-te intr-o activitate dupa scoala, fa-ti prieteni noi acolo si arata-le Noua Tu! Care are curaj sa faca ce gandeste.
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| VortexOriginal a răspuns:

Pai...poti sa te consolezi cu gandul ca ai trecut de jumate deci mai e putinwinking...