| sisii2341 a întrebat:

Sunt foarte timidă,nu stiu de ce,nu sunt urata,la scoala am note foarte mari,dar nu am niciodata incredere in mine! Nu am foarte multi prieteni,pentru ca nu sunt sociabila,stau mai mult in casa.. intrebarea e cum pot scapa de timiditate,sa fiu mai tupeista,si sa am mai multa incredere în mine? Imi puteti recomanda o carte care m-ar convinge sa am incredere in mine, orice? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Un motiv foarte bun pentru tine sa incepi sa te schimbi, icepand prin a saluta oamenii si a le zambii... si ei vor intra in vorba cu tine!
Nu trebuie sa fii tupeista ca sa fii sociabila, tupeistii de obicei nu sunt placuti de oameni si sunt ignorati sau ocoliti.
Increderea se construieste, prin dorinta si vointa proprie!
Invata foarte bine, zambeste mai mult si cauata compania colegilor, iar in cateva luni, toti isi vor indrepta privirea catre tine!

2 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu stiu ce carte ar putea sa te ajute, cred ca mai bine ar fi sa mergi la un psiholog sau sa incerci singura sa vorbesti cu diverse persoane si incetul cu incetul vei fi mai putin timida.

| OldSoul a răspuns:

Recomandarea mea ar fi sa nu eziti, cand vrei sa faci, cand vrei sa spui ceva, pur si simplu numeri pana la 3 si o faci, astfel nu mai ai timp sa te gandesti la ce se poate intampla. Daca stai si anulezi riscurile exista foarte multe sanse sa esuezi deoarece vei pierde oportunitatea, in schimb daca actionezi la timp, chiar si in cazul in care vei esua nu vei avea regrete ca nu ai actionat cand trebuia.
"Daca lupti poti sa pierzi, daca nu lupti ai pierdut deja"
Iar adevarul e ca in viata singurul lucru pe care-l poti pierde sunt oportunitatile, in rest nu poti pierde nimic, pentru ca totul e "trecator".