Daca vrei, da, te poti schimba
nu o face pentru altii, fa-o pentru tine
si nu trebuie sa fii prietena cu toata lumea, trebuie sa fii prietena cu oamenii care te apreciaza si vad in tine ceva fain
Impresie buna profesorilor = eleva model care are 10 pe linie si face orice i se spune.
Impresie buna colegilor = colega de gasca care vine mereu cu idei noi si careia ii place sa se distreze si sa incalce reguluile.
Nu prea merg impreuna, nu? Cu siguranta poti sa te schimbi daca chiar iti doresti asta. Poti face cam orice doresti tu in timpul liceului atata timp cat il termini, pentru ca dupa, oricum nu va mai conta.Relatiile din liceu nu se mai pastreaza aproape deloc (exista si raritati), asa ca da`i bataie, fa orice doresti tu sa faci.
De ce e rau sa fii in centrul atentiei? Inainte si mie mi se parea neplacut, dat iti pierzi viata daca ramai in umbra.Schimba-te! Nu va parea ciudat, toata lumea se schimba.Fii mai glumeata, lasa timiditatea.De ce sa nu iti exprimi.parerea la ore.N-ai nimic de pierdut. Unul dintre profii mei nu ma suporta nici pe mine, pentru ca a aflat ca iau ore.Si crezi ca-mi pasa? Ma distrez sa-i arat ca stiu de dinainte materia si nici macar nu sunt prea atenta la orele lui.