| DeeaDenyyyy a întrebat:

Hei TPU, sunt in clasa a 8-a si vreau sa stiu mai multe detalii despre admitere,profiluri si licee, puteti sa imi explicati putin cum sta treaba?

Răspuns Câştigător
| ariamont a răspuns:

Pai, vei da 2 teste sa zic asa, unul la romana, altul la mate. La romana este cat se poate de usor, asta daca ai invatat pe parcursul anilor, iar la mate este ceva mai greu, trebuie sa inveti mai bine.Vei avea un profesor de alta materie care va supraveghea si care va scrie pe tabla cand trece fiecare jumatate de ora.Din cate mi-amintesc eu, va veni si directorul, ca sa semneze nu stiu ce.
Apoi, dupa ce termini cu testele astea, se vor afisa rezultatele. Apoi, veti fi chemati la scoala, impreuna cu parintele, ca sa completati liceele la care credeti ca ati avea sanse. Atentie mare, caci trebuie sa pui neaparat 15 posibilitati, dar fii si mai atent la primele 5, sunt cele mai importante. Pune primele 3 profilurile de la liceele la care ai vrea tu sa intri si stii ca ai sanse, si restul pune-le ca sa fie, dar cu cap. Si stai linistita, dirigintele va fi cu voi, sa va dea sfaturi. A, si apropo, vei primi ghidul in care vei gasi liceele, profilurile pe care le au, numarul de locuri, si bineinteles si ultima medie cu care s-a intrat acolo.
Succes!