| Busuioc_Voicu_2002 a întrebat:

Hei TPU, sunt innebunit dupa o fata si ea stie dar nu ii place de mine.A spus ca nu ma poate crede.A spus ca "arata-mi cum ma iubesti".
Cum sa-i arat? Nu stiu nimic....sunt disperat! DAU FUNDA!(nu vreau raspunsuri +18)

Răspuns Câştigător
| Damonana a răspuns:

Probabil nu te crede datorita caracterului tau sau modului in care i.ai zis ca o placi..sau ambelelaughing)
Cand zic caracter ma refer la genu ala de tip glumet, care nu stii cand glumeste si cand e serios. Sau genu de tip care pare ca se da la toate...etc. Is multe exemple de dat, dar asta nu inseamna ca e un defect, ca orice fata, are nevoie de dovezi, adica vrea sa fie "cucerita".
Pentru asta trebuie sa o cunosti suficient de bine. Singurele "ponturi" pe care ti le pot da(is fatalaughing ) sunt:
1. Fa.o sa rada, desi majoritatea fetelor nu recunosc, ele adora ca un baiat sa le faca sa radalaughing) se zice si ca daca reuseati sa faci o fata sa rada e pe jumate cuceritalaughing) nu e total adevarat dar sigur o sa-i placa happy
2. Ascult.o. e destul de enervant cand o fata vrea sa zica ceva si unu o tot intrerupe incercand sa se dea el smecher sau nu stiu ce.
3. Majoritatea fetelor sunt atrase de tipii "cuminti" adica genu ala de baieti care le alinta etc. Sincer nu o sa le inteleg niciodata, eu nu.i suport pe genu ala de tipi, dar poate is eu mai ciudatalaughing de aia am zis ca trebuie sa o cunosti mai bine, sa stii ce.si doreste.
4. Fa gesturi mici dar dragute. Ca tot se apropie Valentine's Day, ii poti lua un trandafir si un ursulet de plus sau ciocolatalaughing sau pur si simplu fii dragut cu ea, deschizi/tii usa etc. Depinde de imprejurari.
Sper ca te.am ajutat. Daca mai imi vine ceva in minte iti mai spunlaughing
Si multa bafta:*

3 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

Pasul 1 ea sa nu zici niciodata ca esti disperat.

| christall a răspuns:

Eu cred ca ai bagat-o prea mult in seama. Ca sa o castigi fa pe indiferentul, garantat va veni ea dupa tine. Si daca te intreaba joaca dur, spune-i ca ai inteles mesajul.

| Nitroblast a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar va trebui sa iti golesti pusculita fiindca fatuca vrea cadou. Si o sa mai vrea, asta o sa tina doar o perioada pana cand o sa te santajeze iarasi.