anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU sunt intr-o situatie delicata cei mai buni prieteni ai mei sunt intr-o relatie si baiatul o inseala pe fata de ceva timp si suspecteaza asta fata m-a intrebat de mai multe ori daca o inseala si habarnuam ce sa fac daca ii spun ca o inseala s-a dus un prieten dar daca afla ca o inseala si eu am stiut cred ca iaras sar intmpla la fel serios ce fac?

3 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Avand in vedere ca tii la amandoi la fel de mult, vorbeste cu baiatul deschis. Spune-i ca ori se potoleste, ori sa-i spuna singur fetei ca vrea sa incheie relatia.Da-i un timp de 2-3 zile sa se hotarasca,si avertizeaza-l ca, daca nu face nici una, nici alta, o sa-i spui tu fetei. Daca nu o faci, atunci nu le esti prieten(a)niciunuia

| blk23 a răspuns:

Spune baiatului ca sa nu isi bata joc de prietena ta, daca nu mai vrea sa fie cu ea sa ii dea papucii. Iarasi daca nu spui nimic poate nu se afla ca ai stiut. Asta daca vrei sa fi bine cu amandoi, esti prins la mijloc. Eu cred ca as spune fetei ca o inseala. Nu de alta dar e cel mai urat lucru si nu as putea sa ma uit cum isi bate joc de ea.

| Sprite a răspuns:

N-ai pic de curaj in sange! Pai, daca nu ii spui verde-n fata, nu esti prietena ei. Adevarul racoritor e mereu cel mai bun! Sprite stie! happy