De ce nu ti-ai pus intrebarea asta inainte sa il faci, poti sa le arati tatuajul tu inainte sa il vada ei pe nepregatite.
Nu sunt parinte, si nici nu imi doresc acest lucru deoarece pot aparea situatii asemanatoare. Presupun ca nu suferi din cauza unor deformatii congenitale, ca nu ai vreo afectiune ce iti afecteaza structura pielii sau a parului, ca ai o familie normala care te iubeste si care doreste sa devii un adult responsabil. Ai un grad de libertate crescut si resurse financiare puse la dispozitie din partea familiei pentru a te bucura de viata. Avand la baza numai acestea pot spune cu siguranta ca te afli in top 20% din cei mai fericiti copii de pe planeta asta. Dar simti ca e dreptul tau sa te exprimi, sa fi libera. libera de responsabilitati. Daca regreti, fi sincera cu parintii tai, incearca sa le explici ce tea motivat si vezi daca poti sa il faci sa dispara. Daca nu regreti acest lucru deoarece anturajul te apreciaza si te lauda si te considera de gasca iar acest lucru te face sa te simti mai 'presus' de bunul simt, atunci cu o atitudine plina de curaj, ca si cea pe care ai avut-o cand ai luat aceasta decizie, spune-le ca ti-ai facut tatuaj, ca nu te intereseaza parerea lor, si ca la 18 ani vei taia toate legaturile cu ei. Vezi care iti covine. Parintii te vor iubi orice ar fi, dar nu deveni un parazit daca tot te simti atat de importanta.
Eu dacă aș fi părintele tău nu aș reacționa urât. Doar ți-aș cere ca atunci când te prezinți în fața mea să îți acoperi urâciunea și goliciunea.
djsummer întreabă: