Cine stie pe unde la produs ajungi, stai cumintica, nu pleca nicaieri De fapt ar trebui sa fi deja plecata, sper sa fi ajuns cu bine Ca pe 15 ai pus intrebarea si azi suntem in 16
Sa te muti la el la 14 ani? Wtf? Ce e in neregula cu lumea asta? Ai tai stiu de ideea ta? Tu nu ai scoala sau ceva? Si totusi cum ai ajuns sa il cunosti din moment ce tu esti din Bucuresti si el din Ialomita? Eu zic sa stai cuminte si sa-ti vezi de scoala, ai timp si de mutat cu iubitul.
Nu cred ca ai ce cauta la el. Apropo, el cati ani are? Parintii tai sunt de acord cu asa ceva? Esti mica pentru asta, presupun ca nici nu va cunoasteti asa bine. Mama lui daca avea fata, oare mai era de acord sa o lase? Nu lua decizii pripite. El de ce te preseaza asa de mult? Ce arde atat de tare de trebuie sa te duci maine? Dubios... o.O
Parintii tai stiu de aceasta schimbare? Trebuie sa te relaxezi si sa te gandesti ca nu e deloc ok. aveti doar 14-15 ani ..gandeste-te ca voi inca nici scoala nu ati terimat-o ..nu e bine ce faci!
Deci voi aveti 14-15 ani... Deci mai intai trebuie mosului sa va terminati studiile ca sa nu ajungeti boschetari in viitor pentru ca ramaneti fara bani!
Oricum nu o sa ramaneti impreuna! O sa vezi altul mai cu coarne si o sa il iei pe ala. Deci nu va fi ceva definitiv. voi incaamestecati sentimentele, inca nu aveti caracterul bine format.
Si daca nici acum nu te-am convins, atunci arunc bomba : trebuei sa stai cu parintii tai pana ai minim 18 ani, de pleci, te aduce inapoi acasa politia.
Esti prea mica, nu ramai tu cu el de la varsta asta, cresteti, apar gusturi noi, apar baieti noi, apar fete noi. Mai bine stai acasa.
misauratcuviata întreabă: