| MihaiiWtf a întrebat:

Sunt putin nedumerit,imi place de o fata si nu stiu cum sa ii spun. Nu am vorbit cu ea niciodata pana acum dar avem o prietena comuna. Nu stiu daca va vrea macar sa vorbeasca cu mine,pentru ca eu sunt un baiat simplu de felul meu, si nu vreau sa par disperat sau ceva de genul.
Ce sa fac?
Uita-ti o poza cu ea, e cea cu vesta de blugi.
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/......2178_n.jpg

P.S. Am vreo sansa? Nu vreau sa ma considere vreun idiot.

4 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu stiu cum arati tu, deci poza e inutila
Vorbeste cu prietena ta sa va faca cunostinta.
1. Zambeste-i politicos si asteapa poate iti da un zambet inapoi.
2. Priveste lung in directia ei si vezi daca asta o impresioneaza sau o sperie.
3. Invit-o la o plimbare, un suc s-au lasat-o pe ea sa decida unde vrea.
4. Vorbiti despre diferite subiecte si vezi daca aveti ceva in comun.
5. Nu iti recunoaste prea devreme sentimentele si asteapta poate si ea te place.

| Oana65 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa incerci sa fii natural si, daca esti timid, nu-i nimic, ea daca te place va iesi cu tine chiar daca esti timid.

| Roxiiiiiiiii a răspuns:

Daca aveti o prietena comuna roag-o pe acea persoana sa iti faca cunostinta cu ea, sa va bagati in seama. Iar daca merge, fii tu.

| Werimar a răspuns:

Salut, in primul rand nu mai fii asa disperat dupa ea. Nu zic asta cu rautate, stiu ca este greu, dar cand devi disperat tinzi sa nu mai gandesti clar si o sa arati penibil. Pana la urma, e doar o fata, care poate te place, poate nu. Nu ai nimic de pierdut, ai doar de castigat. Nu pune mai mult suflet decat trebuie pana nu te intalnesti cu ea, si eu am facut greseala sa incep sa ma gandesc la persoana respectiva mai mult decat era cazul si nu a iesit tocmai bine. Nu te arunca cu capul inainte, dar asigura-te ca si sti totusi ce vrei de la aceasta fata, ai incredere in tine, eu zic ca poti sa reusesti. happy Bafta!