Asta nu inseamna neaparat ca nu-ti plac beblusii ci ca ti-e teama sa nu se intample ceva rau. N-ai nimic la cap, fii linistita. Mamei mele nu-i placeau copiii pana m-a avut pe mine.
Sper ca asta te ajuta. Have fun!
Fundita?
~Roxetta
Esti inca adolescenta, nu ai experienta cu copii si este si normal sa ai poate o repulsie din teama de a nu face ceva rau sau gresit! In timp o sa te maturizezi si cand o sa ai familia ta, o sa vezi si simti altfel lucrurile! Nu ai nimic la cap stai linistita
De obicei oamenii au tendința să se uite urât la tine și să te judece dacă le spui că nu-ți plac copiii sau că nu vrei să ai vreodată așa ceva.
Cei mai mulți, și în același timp cei mai idioți vin cu argumentul: dar n-ai fost și tu copil? De parcă aș fi avut de ales dacă să fiu sau nu copil si di ncauza asta ar trebui să-mi placa acum copiii.
Mie nu-mi plac copiii. Sunt enervanți. Plâng, urlă, strică chestii, bălesc, se cacă și se pișă pe ei. Te încarcă de griji, nervi, și-ți mănâncă banii.
Însă cei mai proști oameni vin cu replica "e normal să nu-ți placă copiii acum, că ești încă tânăr, dar mai încolo când te maturizezi o să-ți placă". Oamenii ăștia sunt atât de proști încât au impresia că știu ei mai bine decât tine ce-o să-ți placă peste câțiva ani.
Am 23 de ani, nu-mi plac deloc copiii, nu mi-au plăcut niciodată, și pe zi ce trece crește antipatia mea pentru aceste chestii enervante. E vreo problemă în asta? Nah, nu prea cred. Fiecare are dreptul de a alege ce-i place și ce nu.
Bună.
Ești încă un copil, nu ai maturitatea suficient de dezvoltată.
Pe viitor, când ai să fii și tu mamă, ai să înțelegi ce înseamnă iubirea față de un copil.
Pa, pa.