| Daia14 a întrebat:

Sunt slabasad am 14 ani si doar 36 de kg :-s nu stiti cum sa fac sa ma ingras? fara vitamine si mers la doctor. Ce mancare trebuie sa mananc? Mentionez ca nu manac prea m ulta paine si beau apa f multa in timpu mesei. Va rog fara jicniri doar sa imi dati un rasp Funda big grin Multumesc!

Răspuns Câştigător
| florentinf a răspuns:

Wow, daca tu esti cea din poza de la profil esti superba, perfecta, daca nu esti tu si vrei sa te ingrasi nu o face, e bine la 36 deoarece pe urma nu te mai poti opri, si ajungi la 50 60 de kg, si nu te mai poti opri si o sa-ti fie lene sa mai faci sport si te ingrasi excesiv, maximul pentru care cred ca-i trebui sa te ingrasi e de 40kg.Totusi ca sa ajungi sa te ingrasi mananca o bucata de carne de porc, vita, pui si o salata odata la 4 zile, mananca si pizza pentru c a are foarte multe grasimi, nu manca iaurturi dietetice deoarece corpul va ajunge sa slabeasca din tesuturi, mananca peste pentru a ramane in forma mananca niste portocale, banane, mere, etc nu manca dupa ora 7 s-ar putea sa mananci prea multa mancare intr-o zi si sa ti-se faca rau, atentie grasimile si carnea grasa mancarea grasa in general pot aduce exces de sebum adica substanta care produce cosurile si o sa te umpli de cosuri si puncte negre albe si in plus o fata nu arata bine grasa, cel mai bine ia-ti la scoala 3 sandwichuri cu sunca. salam si o portocala si o apa si in o saptamana ajungi la greutatea de 40 kg asa e cel mai bine sa mananci cateva sandwichuri la scoala timp de o saptamana plus ce mai mananci acasa

3 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Incearca sa faci sport, va afea efect dupa un timp.

| florentinf a răspuns:

Tu esti fata din poza de la profil?

| badgirl22 a răspuns:

Incearca sa eviti sa bei apa in timpul mesei fiindca apa dilueaza sucurile gastrice si mancarea nu se mai digera eficient. asta una. si a doua, incearca sa mananci la ore fixe si sa faci un sport care sa dezvolte masa musculara. in timp se vor vedea efecte si nu te vei umple de grasime ci vei avea fibra si vei arata frumos si armonios