| marina11 a întrebat:

Știu ca v„ati saturat de intrebarile de genul da ...asta e. Azi eu nu am fost la scoala si imediat ce au terminat orele le„am sunt pe colege si acum imi pare rau ca am facut asta.Andra-cea mai buna prietena a primit martisor de la Madalin-fostul prieten crying va dati seama cum m`am simtit cand am auzit asta? Si asta mià zis chiar ea crying. si imediat am intrebat`o daca si ea i`a dat si a zis ca nu sad Apoi am sunat o alta colega si am intrebat`o daca ea a primit martisor de la el si a zis nu crying a zzis ca a avut vreo 4 si a dat unul Andrei, Nisei si ma rog,,,, Si pur si simplu imi vine sa plang
Eu nu mai sunt cu el... da eu totusi il mai plac. Toate colegele imi spun asta. Desi, cand ne-am despartit el m-a jignit destul de urat

2 răspunsuri:
| CHryStine a răspuns:

Cred ca ar trebui sa incerci sa il uiti.nu conteaza cat de mult tii la el, un baiat nu are dreptul sa jugneasca o fata.incearca sa te orientezi spre alt baiat si nu te mai gandi la fostul. sper ca sfatul meu sa te ajute.

| Supps a răspuns:

Asta nu e o intrebare, ci mai mult o destindere a sentimentelor tale, oricum, tot ceea ce poti face este sa treci peste, ce nu ne omoara ne face mai puternici. Ai grija de tine happy