Nu cred ca visul tau e posibil daca nu dispui de bani. Ar trebui sa termini liceul actual iar dupa te faci mare muncesti si te duci poate faci o facultate acolo Sper ca ti am fost de folos
Pai 9100 de euro e prea mult sau 1000 de euro pentru o lunaOricum am asit solutii
Multumesc^.^
Solutii mi le spui si mie te rog!
P.S:si eu sunt de accord sa imi traiesc copilaria nici eu nu vreau sa cresc vreau sa raman tanara
P.S.S:Scz dabeam am citit celalalte raspunsuri si nu am vazut ce ai scris
Ce ciudat si eu iubesc Japonia si vreau sa fac liceul acolo dar cred ca inca esti prea mica (chiar daca eu am 13 ani si iti spun ca esti mica) sa te muti in japonia pe cont propriu (cred ca parintii tai nu sunt de accord)ar mai trebui sa astepti pana la 18 ani si pana atunci iti mai strangi si bani si ai putea sa faci facultatea acolo sau ce se face la ei nu prea stiu si cu invatatu japonezei cred ca esti la scoala de japoneza sakura si eu sunt acolo cred ca ar mai trebui sa stai si sa termini toate cele 6 module chiar si dupa ce o sa termini ar mai trebui sa repeti si la japonezi se fac decat 3 ani de liceu pe langa la noi se fac 4 deci cred ca tu ai pica in anul 2 sau 1 si ar cam fii ciudat zic sa faci cum ti-am spus eu si sa astepti pana la 18 ani o sa fie cel mai bine adica sa platesti 500 de milioane doar pentru un an de studiu o sa ma mai uit si eu putin poate gasesc ceva ca sati poti indeplini unul din vise pentru ca e si visul meu asta sa fac liceul in japonia chiar daca cred cai imposibil si nu vreau sa renunt
Stiu ca e din cauza animeurilor si ma bucur de asta.Imi place foarte mult Japonia si asta nu se va schimba.Si nu sunt asa mica am 15 ani si de ce m-as maturiza? Multi nu vor decat sa creasca si sincer mie imi place sa imivtraiesc copilaria, un lucru pe care din. pacate foarte putini il mai fac.