| SergiuNico a întrebat:

Trec printr-o perioada foarte grea..si am ales sa apelez la voi..in speranta ca. poate aici voi gasi raspunsul la ce am nevoie...acum o luna m-am despartit de prietena mea..si am hotarat sa mai tinem legatura.e oare oke chestia asta? Nu stiu.ea mai nou cica si-a facut alt prieten..pe langa el..alte prietene..cica sta toata ziua prin oras..deci..se distreaza.iar eu..sunt de la tara..eu nu prea am unde sa ies..nu prea am cu cine..si mereu apare acea senzatie de singuratate..stau pe net.pur si simplu sa stau..nu prea am nici cu cine vorbi..nici nimic..si chiar..nu stiu ce sa fac..cum sa scap de senzatia asta de singuratatesad Ceva propuneri? sad

3 răspunsuri:
| Capsunicax3 a răspuns:

Ok, acum ca ati ramas prieteni nu cred ca o sa te poti,, dez-indragosti '' de ea. sad Nu-i rau, cred ca toti ar trebui sa i-a exempu de la voi! Nu multi au vointa sa o faca. :*
Cauta-ti si tu o prietena din sat, si iesi cu ea la plimbare, sau daca nu. Poti iesi cu prieteni, colegi. si poate o sa iti placa si tie de o fata din grupul vostru. :* Bafta. aa. laughing mananca ciocolata! :* Cu ajutorul ei dispare orice durere. puppy dog eyes. funda? puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt nu e singuratate, e plictiseala.
Intr-un fel ti-e ciuda ca ai pierdut-o, iar ea acum a trecut peste sigur. daca face ce ai zis tu.
Incearca sa iesi si tu cu baietii si va mai distrati.winking

Răspuns utilizator avertizat