Incearca sa vorbesti cu o ruda despre problemele astea sau cu cineva de pe site. Cred ca ai nevoie sa comunici cu cineva si as vrea sa stam de vorba.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
In primul rand daca ti-ai pierdut prietenii vechi,fa-ti altii noi.
Iesi mai mult in societate, converseaza(invata arts conversatiei face to face si exerseazo cat mai des cu putinta)
Extroverteste-te(probabil ti se pare greu insa CU MULT EFORT o sa te ajute sa fii mult mai fericita)
Lasa gandurile negative la o parte si repetale mereu in gandul tau pe cele pozitive, vesele.
Impuneti noi obiective si incearca din rasputeri sa le indeplinesti.
Gaseste-ti ocupatii placute, care sa-ti starneasca interesul, alunge plictiseala si gandurile negative din minte.
Fii mai deschisa la noi oportunitati.
*Daca iti doresti cu adevarat si desigur depui eforturi considerabile vreau sa stii ca orice problema are o solutie!
Multa fericire iti doresc!
Incearca sa gasesti solutie la acele probleme. Daca nu se poate atunci ai rabdare ca vin si zile mai senine.
M-ai ajuta daca mi-ai spune ce problema ai, este un site, nimeni nu te cunoaste in realitate deci poti spune orice problema ai, deci spune-mi prin ce treci ca sa te pot ajuta!
Gasește o activitate care să iți ocupe o parte din timp, de preferat o activitate la care iau parte mai mulți copii de vârsta ta. De exemplu dacă iți place să cânți apucă-te de pian sau ceva. Dacă sunt copii de vârsta ta, poate găsești pe cineva care trece prin ce treci tu.