| OohAnamaria a întrebat:

Un baiat mi-a dat papucii pentru alta.De fapt nu era chiar o relatie, doar vorbeam pe facebook.Nu ne-am vazut face to face.Ma intelegeam bine cu el si de asta il placeam.Dar apoi mi-a dat mesaj ca s-a indragostit dee altcineva si nu mai vrea sa aiba o relatie cu mine.Am inteles, cu greu.Dar apoi imi da actuala lui iubita mesaj.Imi zicea sa-l las in pace si am inceput sa ne certam(mai mult ea).M-a facut c**v* expiratai, dar nu m-am coborat la nivelul ei.Baiatul ala a zis ca ramanem amici, dar m-a sters de la prieteni.De ce? Si cum pot sa-l fac sa-i para rau? Mie imi pare bine ca ne-am despartit fiindca nu am timp de baieti momentan, dar razbunarea e dulce...Va multumesc ca ati citit tot,, romanul" asta happy

5 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Ce tampit!
Lasa, cine se aseamna, se aduna. El se asemana cu ea, din moment ce i s-a aprins calcaiele dupa asa @@@!
Stii ce sa faci? Sa te doara undeva de tot ce face el si sa il ignori complet, dar complet am spus!

Asta doar cel mai tare! Daca ii raspunzi, ii zici orice, chiar si il injuri, e mai bine pentru el, decat sa il ignori, asta inseamna ca el e un nimic in fata ta. Deci, trateaza-l ca pe ceva inexistent, si o sa dea roade, iti garantez!

| Aasdfghj a răspuns:

De fapt " Razbunarea e arma prostului". Stai cuminte in banca ta si lasa-l in pace. Daca el a fost nesimtit si te-a mintit ca ramaneti prieteni, de ce sa fii si tu la fel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate l-a pus actuala iubita sa te stearga de la prieteni. Mai intai iti faci aparitia in fata lui. De la distanta nu poti sa faci nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

aia nu a fost relație. ignoră-l, nu trebuie să faci nimic. lasă răzbunările.

| Irina31 a răspuns:

O sa ii para rau cand -cea care s-a descris cand ti-a spus acel cuvant- il va parasi. atunci e foarte probabil ca te va cauta din nou si te va pretui..nu te gandi la razbunare-cel ce tine sabia i tinsa va fi ranit de ea-daca te va cauta s-ar putea sa ratezi o dragoste adevarata in schimbul razbunarii.o sa il doara suficient fara sa ii mai amintesti tu asta.