Parerea mea e ca trebuie sa stai de vb cu prietenii tai adevarati adica cei pe care ii stii din gradinita sau de unde ii stii tu nu cei care sunt prieteni cu prietenii tai si asa au ajunsi prieteni si cu tine cei care te inteleg si te ajuta cu sfaturi, si ar trebuie si cineva care sa te iubeasca mult sa iti fie aproape dar parerea mea ca o prima rezolvare ar fi prietenii adevarati cei care o sa stea cu tine de vb aia da prieteni, jos palaria.
Parerea mea e ca ar trebui sa incepi sa iti faci si alti prieteni, sa mai socializezi, mai iesi in oras, in lume.Are sa te ajute foarte mult. Poate la locul tau de munca vei gasi viitori prieteni.Ar trebui sa incepi sa te distrezi, sa mergi la teatru, la film, la un club nu stiu. Ceva care sa te faca sa zambesti si sa te simti bine.NU ar trebui sa fi trista, uni oameni sunt foarte ciudati, ca sa nu jignesc. Putin oameni cunosc notiunea de prietenie.AR trebui sa iti ti capul sus, si sa iti continui viata.Cat despre relatii, stai linistita.La mine a aparut exact cand ma asteptam mai putin.Crede-ma.
Bună!
Ar trebui să fi mai prietenoasă, să-ți faci prieteni noi. Sigur ei te vor ajuta să treci peste necazuri. Nu-ți recomand prietenii virtuali. Dacă nu -ți găsești un iubit, cel mai bine ar fi să te descarci unei persoane în care ai încredere. De exemplu mama ta? Bunica? Un profesor? Dacă le comunici lor ce ai pe suflet sigur îți vei lua o piatră de pe inimă. În momentele grele stai întinsă pe pat cu căștile pe cap și ascultă muzică, sau fă ceva ce-ți place ție foarte mult. De exemplu, să te plimbi, să citești, să dansezi... orice! Nu trebuie să fi tristă, asta v-a da în depresie. Dacă viața e în alb și în negru, coloreaz-o în culori deschise!
Pe curând!
Ar trebuii să mergi la un psiholog. Ceea ce mi se pare mie, e că eşti la începutul unei depresii. Astfel de stări sunt normale în adolescenţă sau chiar şi după (adică perioada peste 18 ani). Aşa, revenind la prima frază, sper ca să nu vezi psihologul ca fiind cum îl consideră mulţi din ziua de azi 'doctor de nebuni', el te poate ajuta dacă găseşti o persoană care să-ţi placă. Te poate îndruma şi scoate din această depresie şi te poate face să te simţi mai bine cu tine însuţi, însăţi.
Baftă!