| LuizaAndreeaLuiza a întrebat:

urgenta! dimineaata mi-a venit ciclul si am planuri pentru dupa-amiaza sa merg la piscina. cum as putea sa ma protejez ca nu cumva sa inrosesc apalaughing) helpppp pleasehappy
FUNDA & VOTURI!

5 răspunsuri:
| ki21lu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa stai acasa, ori sa dai piscina pe altceva, nu e indicat sa intri in apa daca ti-a venit. Mai ales in "apa publica si inchisa", adica in piscina publica, cine stie ce complicatii apar, sunt destule tempenii care pot fi luate, te sfatuiesc sa nu te duci. + ca tine si de maniere, tie ti-a venit si te bagi in apa cu ceilalti.straight face sau ai putea sa stai pe margina, sa te bronzezi happy

| CristinaAlexa22 a răspuns:

Buna! Ce ai zice de un tampon nu de un absorbant?winking Asta e solutia, tine de tine daca vrei sau nu sa folosesti un tampon (O.B. gen).
O zi buna!

| LuizaAndreeaLuiza explică:

Nu este piscina publica, ma duc la niste prieteni care au piscina. dar cred ca o sa ma bag doar cu picioarelecrying

| denymar a răspuns:

Poi nu cred ca s-ar putea sa intri in apa deoarece daca ti-ai pune tampon el s-ar unda su nu ar mai avea niciun rost...incerca sa intri nu mai mult de 5 minute in apa-ciclul se mai si opreste pe zi dar cam putin si rapid.

Răspuns utilizator avertizat