1. Da, este normal sa ai tot felul de sentiente, uneori contradictorii, mai ales in situatii de stres (cum ar fi mutarea intr-o alta tara). Trebuie neaparat sa pleci in Italia? Nu le poti spune parintilor ca nu rpea esti extrem de fericita de aceasta mutare?
In legatura cu baiatul, daca el umbla dupa curve, este foarte posibil sa te trateze si pe tine ca o curva. Esti dispusa sa accepti posibilitatea asta?
Prieteni ai sa ai, doar ca adevaratul tau prieten esti tu. In Italia e mai mult ca sigur ca ai sa iti faci prieteni...si eu am trecut prin asta, si imi era teama putin la inceput, dar se pare ca italienii sunt mult mai prietenosi decit noi. In rest pentru ca sa-ti mearga bine trebuie sa ai incredere in tine si toate merg de la sine. Gaseste ce calitati ai tu si convinge-te ca chiar esti unica si irepetabila. Teama de a face cunostinta cu altii va trece o data cu exersare, la inceput iti va fi greu dar cu timpul trece fara ca sa observi. In ceea ce priveste baiatul nu cred ca te merita.tu fii tu insuti si e posibil ca el sa te observe...dar te asigur ca in Italia ai sa intilnesti multi baieti foarte buni.
anonim_4396 întreabă: