Surprinzator,am citit chiar totMi-a placut.superba poveste, atat pot sa zic...te pricepi, asa ca nu te opri aiciBafta:*
Foarte frumoasa povestea! De ce nu iti faci un blog pentru a posta aceasta poveste si altele pe care le vei mai compune! Bravo!
Imi plac povestile astea la nebunie.E superba, minunata extraordinara m`a tinut cu sufletul la gura. Daca e facuta de tine bravo te felicit, sper sa nu te superi o s`o postez pe facebook si o sa scriu detaliile necezare. Felicitari!
Multumesc mult! prima data trebuie sa reusesc sa imi fac timp. iar dupa aceea poate imi voi face si un blog
Incearca sa detaliezi mai mult si pune putina actiune...romantismul fara un strop de violenta pare deja prea siropos... felicitari.si fa.ti un blog
Ce draguta eeee! ai putea scrie o carte! ai lua la bani pe chestia asta. tu ai talent asa ca nu ti-l irosiiiii! eu zic sa scrii o carte sau sa iti faci un blog... vezi si u cum e mai bine:*
E foarte frumoasa. daca u ai scris-o bravo.app sa mai scrii povesti pentru ca st ff frumoase
Este foarte frumoasa povestea! Se vede ca ai talent in acest domeniu!
succes in continuare!
WaauW. Este asa de frumoasa povestea. Daca poti te-as ruga sa imi dai si mie linkul de la fb-ul tau si ar trebui sa iti faci un blog... vad k povestea e pusa de mult te-as ruga totusi sa pui linkul de la fb-ul tau si de la blog daca ti-ai facut pentru ca iti iubesc povestea.:* te pup si astepr linkurille :*
Foarte frumoasa povestea. Am citit-o pana la capat. Sa nu te lasi din a creea povesti, esti priceputa . Succes in continuare!