| BlueBubble a întrebat:

Vă place CocaCola? Eu beau foarte des, şi aş vrea să renunţ la ea din mai multe motive. Dar ador CocaCola, în casă se bea CocaCola, aşa că nu consider că pot avea voinţa necesară să renunţ, având în vedere faptul că beau Cola foarte des. Voi ce poveste interesantă aveţi în legătura cu CocaCola? happy

P. S: Nu vreau răspunsuri gen "Ştiu eu cum să renunţi. Nu mai bea! Cumpără-ţi sucuri neacidulate, chiar făcute în casă. Şi bla bla big grin".

5 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Yo am un fratior mai mik si ai mei nu prea cumpara sucuri decat daca avem musafiri sau vreo party! Nu beau coca-cola decat la scoala si rar ...fratiorului meu a mei ii da suc natural de fructe!

Daca vrei sa te lasi de cola ( care are acid si iti distruge stomacul si ficatul) incearca sal inlocuiesti cu ciocolata calda mai ales ci sezonul perfect!

SuccEs!love struck

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Si eu beau numai pepsi twist lemon.nu am mai baut apa de aproape un an.am incercat sa renunt la el pentru ca am inceput sa ma ingras dar nu reusesc.crying

Răspuns utilizator avertizat
| BlueBubble explică:

@:XAnA&BaNaNa:X, chestia cu "bei pana te saturi si apoi n-o sa mai ai nevoie", nu functioneaza la mine laughing. beau pana ma satur, nu mai beau 1 zi si apoi o iau de la capatbatting eyelashes.

P. S: Nu exagerez, dar beau des big grin.

| Ana1329 a răspuns:

Bunăăă ^.^
Pana acum 2-3 luni eram dependenta de Colaa.Consumam o sticla de 2litri pe zi de aproximativ doi ani, crede-ma.N stiu cum de nu am ajuns la spital din cauza asta, dar am timplaughing. Toata lumea imi zicea sa nu mai beau pentru. ca incepusem sa devin foarte agitata si ma certam cu toata lumea degeaba.Eu mai mult am renuntat la Cola deoarece distruge dintii,ficatul si stomacul desi eu nu simteam ca ma afeta in nici un fel oh go on, si ma ingrasasem.Mi-a trebuit multa vointa sa renunt,dar pana la urma am ajuns sa beau numai apa plataaa.happy
Daca vrei sa te lasi de Cola iti trebuiee vointa in primul rand, dar tinand cont ca nu esti singura persoana din familia ta care bea Cola, nu prea stiu daca ai putea reusii. Oricum mult Succeshappy