| Alee_1440 a întrebat:

Va placut castigatorul Romanii au talent? Sau ati fi vrut sa castige altcineva in locul lui Adrian:X? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| oanalore a răspuns:

Mi a placut foarte mult adrian, e talentat si are sanse, eu una as asculta melodiile compuse de el.mi a mai placut si de narcis are o voce rar intalnita si trebuie sa recunosc ca mi ar placea sa merg la un concert de al lui in viitor.

4 răspunsuri:
| Mălinuşaaa a răspuns:

Heii Alee big hug Pai eu tin cu TuTu Adrian.chiar ma bucur ca a castigat.si eu l`am votathee hee si nu numai pentru caz.ci pentru ca chiar are talent [ si stiu ca o sa primesc stupizi cu miile da` imi sustin parereawinking ] Da` tie?tongue Banuiesc ca si tie iti place tongue laughing Numa` bine big hug Fundita?batting eyelashes

| DelphhiN a răspuns:

A fost ok adrian mie una mi-a placut cum a cantat... fundissa? si mai ales piesele pe care le face de unul singur

| ioana_3915 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte mult valentn dinu aveao o voce extraordinara eu cred ca el trebuia sa castige, sa reciti o poezie cum face Adrian nu e greu chiar daca si de el imi place dar merita mai mult valentin. Parerea mea.

| reghi a răspuns:

Mie mi-a placut cine a castigat. dar asta nu inseamna ca nu meritau si ceilalti 2 de pe podium.