Uite un program cu care sigur o sa slabesti :
Mic Dejun: 1 portocala sau suc de portocale sau 2 kiwi + Lapte drgesat sau semidegresat+o feie de paine prajita integrala
Gustare de Dimineata: Un sandvis cu sunca slaba, mezel de curcan sau branza degresata
Pranz: Legume fierte sau salata de legume cu paste (45g)+Carne slaba (iepure curcan sau pui fara pielita aprox. 200g)sau peste alb (pastrav)+Iaurt bio degresat cu 2 linguri de ovaz
Gustare de seara : 1 portie de fructe proaspete(2 mere, 2 portocale, 2 kiwi etc)+iaurt bio degresat
Cina : Supa sau piure de legume sau salata +ou tare sau omleta cu legume sau peste alb (200 g) sau pui sau curcan fara pielita (150g)+o portie de fructe
P.S.- Obligatoriu 2 litri de apa pe zi
Acesta este un program dat de medicul meu nutritionist, daca te tii de el sigur te va ajuta + fa in continuare sport, vei slabi frumos si vei arata bine.
Sper ca te-am ajutat! Te pup.
Sport fara dieta si dieta fara sport nu se poate. Ori le faci pe amandoua ori pe nici una. O dieta nu inseamna sa nu mananci trebuie doar sa exluzi sau sa limitezi consumul unor alimente cum ar fi dulciurile, fainoasele si grasimile. Trebuie doar sa ai vointa sa rezisti tentatilor si sa poti sa le spui nu. sper ca te-am ajutat.
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: