Bună.
Îți este colegă, nu prietenă!
Nu văd de ce îți este frică de ea?
Pa, pa.
Buna!
Incearca sa te indepartezi de ea gen dimineata nu te mai du sa o iei si ii spui" scuze m-am trezit cam tarziu si nu am mai putut veni" sau nu o mai suna, nu ii mai raspunde la telefon.
Hotelul de unde o iau e in drum spre liceu, iar ea sta in usa sa vada cand vin eu.
Păi spune-i că ai treabă sau că eşti prinsă cu şcoala, începe să vorbeşti cu alte fete şi pe ea nu o băga în seamă, dacă vine la tine când vorbeşti cu altcineva spune-i pe un ton rece că ai treaba acum şi să să te lase în pace...
Dar eşti sigură că prietena aia nu te-a minţit şi că asta chiar nu ţine la tine? (: Poate chiar te consideră cea mai bună prietenă şi nu vrea să te piardă, e normal.; o3 Poate eşti puţin paranoică, gandeşte-te de două ori înainte să te cerţi cu ea. Oricum fii directă. :*
Ea m-a vazut mai "bleaga" si s-a gandit ca poate sa ma pacaleasca. A mai incercat cu o colega (asta a fost dupa mine), dar nu i-a iesit treaba, pentru ca fata aia e mai smechera.
Urât din partea ei dacă te foloseşte, fii sinceră cu ea şi spune-i că s-a terminat. :]
Plus ca ea nu mai vorbeste decat cu vreo 2-3 fete, dar nu asa ca in felul in care vorbeste cu mine, iar mie mi-era cam mila de ea ca sa o las singura.
Încearcă şi tu să îi faci cunoştiinţă cu altă fată, poate se împrietenesc.
Liviuanonim întreabă: