| IrinaAniri a întrebat:

Hei, TPU! va rog sa ma ajutati si pe mine cu problema mea! va dau funda vot tot ce vreti, jur! sper sa aveti rabdare sa cititi pentru ca o sa scriu mai detaliat. acum cateva luni am fost cu un baiat care ma place foarte mult si si eu pe el, dar m-am despartit de el pentru ca era mult prea insistent, ma suna si imi trimitea mesaje din minut in minut, dar acum regret asta foarte multsad. acum o luna am cunoscut un baiat care s-a indragostit de mine, si pe care si eu il plac un pic. momentan nu sunt cu el oficial, dar ne comportam ca si cum am fi. eu am facut asta si pentru a-l face gelos pe acel baiat cu care am fost pe care acum incerc sa nu-l mai plac, dar inauntrul meu tot il iubesc (inca o intrebare: voi credeti in iubire vesnica?). dupa ce a auzit ca eu si acel tip ne placem reciproc a inceput sa se poarte urat cu mine, si pentru ca a facut asta am inceput sa ma port si eu urat cu el. tipul asta care ii place de mine este un pic cam golan, si asta nu-mi place la el. eu i-am spus celuilalt baiat ca imi place de el mai de mult, oare crede ca il mai plac si acum? ce pot sa mai fac pentru a-l face pe celalalt baiat sa ma placa? sa incerc sa fiu cu tipul asta care ma place? ce sa fac? sper ca ati inteles ceva din ce v-am scris...

Răspuns Câştigător
| CryssCrySta a răspuns:

Fa ce iti spune inima.Sa nu ti pese de cea ce vor spune ceilalti fa doar ce simti si asa nu vrei gresi.Dar daca il alegi pe fostul care ai spus ca il placi ma mult atunci trebuie sa ii explici ca ai vrut sa-l fac gelos si sa-ti ceri scuze.

1 răspuns:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna eu cred ca ar trebui sa fi cu fostul mai ales ca il placi mult.Dar cum a spus si @Cristina trebuie sa ii spui fostului(daca alegi sa fi din nou cu el)ca ai vrut sa-l faci gelos cu acel tip care te place.Numai bine.