Exagrereaza grav dar nu face ceva interzis neaparat deci nu se pot lua masuri de niciun fel.
N-o lua chiar asa. poate fi un lucru bun in cazul in care faci hieroglife pe caiet, cred ca stii ca la bac nu e nimeni obligat sa iti descifreze scrisul. Faza cu agresivitatea verbala sau fizica nu mai e de inteles, dar asta se poate rezolva usor, vi-l schimba.
Cred ca domnul profesor nu cunoaste legislatia cu privire la scoala si vrea sa i se micsoreze salariul sau alte lucruri sa i se intample. Profesorul cat si elevul sunt mai nou persoane juridice, adica daca se intampla un incident de natura violenta se poate ajunge la politie.
In privinta temelor bine iti face scrii urat la scoala se mai intelege, dar totusi scrii si cu picioarele acasa asta e grav.Indiferent de ce profil esti vei da bacul, iar scrisul v-a conta in proportie de 70% pentru ca daca cel care v-a citi teza ta nu va intelege, atunci adio nota mare.
Eu in general scriu frumos, dar cand cineva ma ia la fuga cu scrisul, nu pot scrie frumos.
Profesorul are dreptul de a te sactiona in caz ca: deranjarea orei de curs(orce ora/orce materie), comprotament necivilizat, violenta(se implica adesea politia). Daca tu ai scris urat asta nu inseamna ca profesorul respectiv are voie sa iti rupa foi din caiet, nici nu mai vorbesc de limbaj amenintator/ violent/ adus unor anumite persoane(familie/rude). Orce copil/ elev are niste drepturi la care ai si semnat o anumita foaie, in fiecare an se semneaza, chiar si profesorul semneaza aceas chestie privind drepturile. In consecinta acest comprortament nu este normal din partea unuj profesor, daca acest eveniment persista iti recomand sa vi cu parinti/parintele sa discute, in nici un caz sa nu iti faci dreptatea singur.