Poti sa faci majoratul si undeva intr-un local, un restaurant
Nu inteleg cum parintii nu vor deloc bautura, si la banchetul meu dintr-a opta, aveam 14-15 ani a fost bautura
Faci 18 ani, nu 12...
Buna...eu sincer mereu ma gandesc cum o sa fie majoratul meu si sper sa fie o petrecere d pomina.esti intr. o situatie nasoala si foarte enervanta, incearca sa. ti convingi parinrii cu frumosul ca aduci cateva sticle d bere si ca "tu nu bei", dar trebiue pentru ca asa cred ca erau si eu la varsta ta.si daca nu ai bani d inchiriat cabana duceti.va undeva la mare sau dar de ce vin si parintii tai cu tine? ca pana la urma e ziua ta, DOAR O DATA FACI 188888 ANI:d
@ toti care m-au sfatuit sa vb cu parintii mei sau s-au mirat ca nu imi dau voie cu alcool, credeti-ma, ca am facut tot ceea ce este uman posibil sa ii conving sa ma lase sa am o petrecere normala, sau sa ii conving ca e NORMAL sa bei la un majorat, dar pur si simplu nu accepta lucrul asta, nu are rost sa insist, ii cunosc.
iar de mers la mare sau intr-un local nu e posibil, la mare nu m-ar lasa, iar daca as inchiria un local ar fi exact aceeasi problema ca cu inchiriatul cabanei.
deci pana in prezent ideea gratarului ramane singura valabila.
Ideea unui gratar este foarte buna. Daca nu ai vrea ai putea vorbi cu un prieten apropiat la care sa iti faci majoratul... Eventual un prieten care are parintii plecati ori parintii lui sa nu ii cunoasca pe ai tai. Totusi cred ca ideea gratarului intr-o padure undeva este mult mai buna. Obsaca ai prieten care consuma etnobotanice ori alt tip de droguri sa NU ii duci acolo.Este periculos! Sper ca o sa ai parte de un majorat fericit! La multi ani!