| DedeeAndreea a întrebat:

Hei TPU.Vine ziua mea de nastere. Cam intr-o luna. Si sunt foarte trista pentru ca de obicei toti ma lasa balta de ziua mea si nu am cu cine sa imi fac ziua. Toti găsesc scuze ca nu pot sa vina sunt certată cu mai multe persoane care înseamnă foarte mult pentru mine si as vrea sa le am înapoi dar nu pot. M-am saturat sa ma simt singura si sa plâng mereu. Ajung sa imi fie frica ca voi avea cu cine sa imi fac majoratul. Stiu ca suna stupid nu judecați. Dar am ajuns sa mi urăsc ziua de naștere. Ce pot face? Niciodată nu imi fac ziua din cauza ca sunt lăsată balta.

4 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Rezolva-ti problemele cu asa-zisele persoane importante pentru tine. Daca nu vor sa se impace cu tine inseamna ca nu ti-au fost niciodata prieteni adevarati si sunt naspa, iar atunci scapi de ei si iti faci alti prieteni. Nu are rost sa te consumi plangand pentru ca ei sunt de toata jena, dar exista multe persoane care sunt chiar de treaba asa ca nu mai plange si fa-ti alti prieteni! Succes!

| UnBroken2016 a răspuns:

Fa-ti prieteni noi. Daca nu esti in stare atunci obisnuieste-te cu singuratatea.

| Ana94 a răspuns:

Ştiu ce zici. În fine, dacă persoanele alea găsesc mereu tot felul de scuze pentru a nu veni la ziua ta, atunci înseamnă că nu-ţi sunt prieteni. Cel mai bine ar fi să găseşti nişte persoane care să te aprecieze aşa cum eşti tu şi care vor fi bucuroase să vină la ziua ta. Chiar nu merită să-ţi strici ziua din cauza unora care nu te merită deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai fi atat de plangacioasa si sa nu mai legi prietenii false("ca de obicei toti ma lasa balta de ziua mea").