anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi avea o intalnire si nu stiu sa sarut, sunt baiat si am 16 ani si ma gandesc ca altii invata de la 13 asta,si fata asta cu care ies o iubesc muult,si ea pe mine,si imi e rusine oarecum sa-i zica ca habar nu am sa sarut, ce sfaturi imi dati? Ajutati ma va roog

7 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

Uite o idee :
1. Dezinfectează oglinda
2. Sarut-o laughing

Exerseazăwinking

Dar nu știu ce așa mare lucru. Când va vedeți ii bagi limba in gura și gata laughing eventual o întrebi înainte cum vrea sa se sărute cu tine. Cu limba sau simplu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult baieeeti

| samuelrockwer a răspuns:

Buna! Stai fara griji )), eu la 14 ani tot imi era rusine ca ma duceam la intalnire si nu stiiam sa sarut, dar ai incredere in tine sa vezi ca cand ai sa incerci, habar nu o sa ai cum se saruta, dar sa vezi ca ai sa poti de paraca ai mai facut asta, tu doar nu te rusinawinking.

| anonim_4396 explică (pentru samuelrockwer):

Gen,imi e rusina ca o sa fac ceva aiurea laughing), nu ca ma voi saruta, cum a fost primul sarut la tine? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Zamina a răspuns:

Sa nu iti fie rusine, e complet normal.
Nu te uita la cei de 13 ani care stiu asta, pentru ca lor ar trebui sa le fie rusine. Au o varsta prea frageda pentru a avea relatii cu cineva. Daca acea fata te iubeste cu adevarat, nu va lua asta ca pe un defect al tau, te va intelege.O sa te invete ea, sau o sa va invatati amandoi. Si daca tot ai vrea sa te inveti pe cont propriu, iti propun sa faci asta cu o rosie happy
Bafta la intalnire!

| BarnyTheKoala a răspuns:

Nu trebuie sa stii, doar relaxeaza-te si fa cum simti, totul va fi bine!winking